homewerkovercontact

Doks ontwerpburo

Doks streeft ernaar een langdurige en hechte relatie met klanten op te bouwen. Elk goed ontwerp is een symbiose tussen de opdrachtgever en de ontwerper. Zonder de inhoud en doelstellingen van de opdrachtgever houdt een ontwerp geen stand. Zonder de expertise van de ontwerper communiceert een ontwerp niet. Het ideale ontwerp is een perfecte balans tussen deze elementen.

Doks is gevestigd in een zelfbesturend gebied in Arnhem waar alleen maar artistieke bedrijven gevestigd zijn. Als je met ons wilt overleggen kunnen we gezamenlijk lunchen in de tuin van Coehoorn Centraal.

Gertjan Visser

Eigenaar en ontwerper

Genadeloos behulpzaam en met veel ervaring. Gertjan is het centrum van Doks en onderhoudt met flair en liefde contact met alle klanten. Als beelddenker is Gertjan compositorisch sterk en heeft hij een goed gevoel voor typografie.

Kevin ten Thij

Grafisch en interactief ontwerper

Oneindig inhoudelijk en multidisciplinair. Kevin ontwerpt alles van animaties tot websites. Hij maakt nooit een beslissing zonder er 20 redenen voor te hebben.

Gertjan Visser

Eigenaar en ontwerper

Genadeloos behulpzaam en met veel ervaring. Gertjan is het centrum van Doks en onderhoudt met flair en liefde contact met alle klanten. Als beelddenker is Gertjan compositorisch sterk en heeft hij een goed gevoel voor typografie.

Jesse Dotinga

Stagiaire

Jesse is een illustratiemeester en maakte alles wat je op deze pagina ziet. Bij Doks is een stagiaire volwaardig teamlid en Jesse draait dan ook mee in alle grote projecten waarin zijn talent tot uiting komt.

Nola

Liefhebber van zwart-wit printen

Nola kent alle katten uit de buurt en zorgt ervoor dat ons huiswerk nooit door een kat verscheurd kan worden.

Margriet van de Heijde

Gastontwerper

Onze rots in de branding. Margriet staat ons bij als het allemaal teveel wordt. Door zorgvuldigheid en een heldere blik weet zij altijd de juiste sfeer neer te zetten. Omdat ze gewoon bij ons op hetzelfde kantoor zit gaat communicatie even eenvoudig als met de rest van ons.

Josien van Nuffelen

DTP-er

Josien is een alleskunner, ze bouwt folders, brochures en kaarten zonder problemen en begrijpt altijd gelijk wat de kern van de zaak is. Ze heeft ook een sterk oog voor vorm waardoor ze meestal al bij de vormgeving betrokken is. Ze is geduldig en heeft de skills om al het enthousiasme van onze ontwerpers om te zetten in een solide uitwerking.

YOUR 
FACE 
HERE

Vacature DTP-er

Doks ontwerpburo zoekt per direct een leergierige DTP-er om ons team te komen versterken en aan te vullen met vindingrijke ideëen. We zoeken iemand die eigenzinnig is, maar ook iemand die weet wanneer de fase van onderzoeken over is en dan met een klant tot een mooi eindproduct kan komen. Als DTP-er ontwikkel je on- en offline publicaties in bestaande stijlen en ondersteun je de ontwerpers bij de uitwerking van toffe concepten. Er is bij ons bijna altijd ruimte om je bij processen te betrekken en om de grenzen van de opdracht te onderzoeken, maar aan het einde van de dag moeten er vette, en kwalitatieve ontwerpen naar de drukker.


Wie zijn wij?

Wij zijn een kleine ontwerpstudio vlak naast het centraal station van Arnhem in het creatieve zelfbesturingsgebied Coehoorn Centraal. We werken voor een scala aan branches en proberen ons steeds meer te richten op werk voor de creatieve industrie. We werken in een hecht team waar we alles aan elkaar kunnen vragen en elkaar altijd kritische feedback geven. Eerlijkheid en een directe houding kunnen we dan ook zeer waarderen.


Wat zoeken we in een DTP-er?

We zoeken een digital-native, iemand die Indesign, Illustrator en Photoshop beheerst en bijvoorbeeld ook niet vies is van het beheren van een website of social media. We kunnen het erg waarderen als je meedenkt en zelfstandig oplossingen kan vinden, tegelijk durf je ook vragen te stellen als je dingen niet weet.